ΤΟΠΙΚΑ

Κατερίνα Μονογυιού: Η ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών της Μυκόνου αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης της Ν. Δημοκρατίας

Κατερίνα Μονογυιού: Η ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών της Μυκόνου αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης της Ν. Δημοκρατίας

Σε συνέχεια της σειράς συναντήσεων που έχουν προηγηθεί, η Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς πραγματοποίησαν χθες συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, παρουσία του Αντιδημάρχου Μυκόνου κ. Μιχάλη Ζουγανέλη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τους βρέθηκε η συνέχιση της περσινής αποτελεσματικής πολιτικής αστυνόμευσης κατά την τουριστική σεζόν, η πάταξη της εγκληματικότητας και η προστασία νησιωτών, επιχειρηματιών και τουριστών. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος δεσμεύθηκε ότι η ίδια πολιτική αστυνόμευσης θα συνεχιστεί και φέτος καθώς η ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών αποτελεί προτεραιότητα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Υπουργός κ. Τάκης Θεοδωρικάκος θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπική συνάντηση στην Μύκονο, κατόπιν προσκλήσεως από την βουλευτή και τον Δήμαρχο.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Μονογυιού και ο Κωνσταντίνος Κουκάς πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μιχάλη Καραμαλάκη με σκοπό να συζητήσουν και επιχειρησιακά τα θέματα που έθεσαν στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Στο πλαίσιο της χθεσινής συνάντησης, η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε: «Η Μύκονος και η Σαντορίνη αποτελούν τον καθρέφτη του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό. Ως εκ τούτου, η ασφάλεια κατοίκων, επιχειρηματιών και επισκεπτών θα πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που κατά τη διάρκεια και της φετινής τουριστικής σεζόν θα υπηρετούν πάνω από 180 αστυνομικοί στη νέα Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου και το νησί μας θα είναι κατάλληλα επανδρωμένο ώστε να εξυπηρετεί με επάρκεια τις ιδιαίτερες ανάγκες που δημιουργούνται.»

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.