ΤΟΠΙΚΑ

Κατάστημα εκμίσθωσης θυρίδων θησαυροφυλακίου στη Μύκονο, το πρώτο στην Ευρώπη

Κατάστημα εκμίσθωσης θυρίδων θησαυροφυλακίου στη Μύκονο, το πρώτο στην Ευρώπη
Οι επιχειρηματίες που δημιούργησαν το συγκεκριμένο κατάστημα απευθύνονται σε όσους αισθάνονται ανασφάλεια, όταν μεταφέρουν αντικείμενα

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι οι θυρίδες θησαυροφυλακίου φιλοξενούνται σε ειδικά φυλασσόμενους χώρους, κυρίως στα υπόγεια των τραπεζών. Στη Μύκονο, δυο επιχειρηματίες είχαν μια πρωτότυπη ιδέα για τους τουρίστες και τους κατοίκους του νησιού. Δημιούργησαν το πρώτο στην Ελλάδα κατάστημα εκμίσθωσης θυρίδων θησαυροφυλακίου για όσους αισθάνονται ανασφάλεια, όταν μεταφέρουν μαζί τους αντικείμενα αξίας.

Σχεδιασμένο να προσφέρει συνθήκες απόλυτης ασφάλειας για τους πελάτες που επιθυμούν να προστατέψουν από ακριβά κοσμήματα, ρολόγια και άλλα αξεσουάρ, μέχρι έγγραφα, και μετρητά, το πρώτο κατάστημα άνοιξε ο κ. Χάρης Μαριόλης και ομάδα επιχειρηματιών. Η εταιρία SafeBox (διακριτικός τίτλος Sbox) είναι αδειοδοτημένη και εποπτευόμενη από την ΤτΕ αλλά και από το Αρχηγείο της Ελληνική Αστυνομίας.

1774759e-27bb-43bd-bdf2-2f435ea3db53

Το συγκεκριμένο κατάστημα δημιουργήθηκε στη Μύκονο με απώτερο στόχο τη μείωση της μάστιγας των κλοπών στο νησί και τη βελτίωση της καθημερινότητας τουριστών και κατοίκων.

Με προηγμένα συστήματα ασφάλειας, εξειδικευμένα μέτρα προστασίας, έμπειρο προσωπικό και προηγμένες εγκαταστάσεις που προστατεύονται από τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα ασφαλείας, έναντι κινδύνων όπως φυσικά φαινόμενα, καθώς και από ανθρώπινες, παραβατικές ενέργειες. Το κατάστημα θα λειτουργεί όλο το 24ωρο και θα υπάρχει 24ωρη συνεχής φύλαξη από ηλεκτρονικά συστήματα και από ιδιωτική ασφάλεια, ειδικά εκπαιδευμένη.

πηγή protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.