ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Καταπέλτης ο Κόκκινος για τις δικαιολογίες Λεονταρίτη από την αποκάλυψη του MykonosVoice

Καταπέλτης ο Κόκκινος για τις δικαιολογίες Λεονταρίτη από την αποκάλυψη του MykonosVoice
Άστραψε και βρόντηξε ο Χαράλαμπος Κόκκινος με την τοποθέτηση Λεονταρίτη και τις αστείες δικαιολογίες

Ο “Φαρισαϊσμός” και η ταραχή της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου επαληθεύτηκε για μια ακόμα φορά  στην κενού περιεχομένου και ειρωνική τοποθέτηση του Χωρικού Αντιπεριφερειαρχη Κυκλάδων για την επιχείρηση χρηματοδότησης ανυπάρκτου περιοδικού της Μυκόνου !

Τα ερωτήματα είναι συγκεκρίμενα και τα επαναλαμβάνουμε πριν επιληφθούν  – πιθανά – άλλες αρχές και εκεί θα είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν :

⦁ Αν δεν υπήρχε δημοσιά καταγγελία για << μαϊμού >> – ανύπαρκτο περιοδικό ποιός θα σταματούσε την χρηματοδότηση του όταν υπήρχε απόφαση για αυτήν και είχε αναρτηθεί στο << ΔΙΆΥΓΕΙΑ >> ?

⦁ Αν όντως φταίει υπάλληλος της Π.Ν.Α , γιατί δεν αναφέρουν το όνομα του ? Τον καλύπτουν ? Πως θα του συμπεριφερθούν για το << λάθος >> του ? Μήπως δεν υπάρχει υπάλληλος και αυτοδιοιηκιτικα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής φέρουν συνολικά την ευθύνη και όχι μόνο την πολιτική ?

 

Τέλος στον κ. Λεονταρίτη , Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων που του ανατέθηκε ο ρόλος να αποπροσανατολίσει και να με ειρωνευτεί του ανταποδίδω την συμβουλή λέγοντας του ότι : το << κουτόχορτο >> δεν το << τρώει >> πλέον η κοινωνία !  Αν θέλετε χρησιμοποιήστε το να πείσετε τα στελέχη της παράταξης σας .

Όσο για την διαχείριση του Δημοσίου χρήματος κοιταχτείτε στον καθρέφτη και μεταξύ σας , κάντε αυτοκριτική και μετά….. συμβουλές σε αυτούς που διαχειρίστηκαν με εντιμότητα και διαφάνεια  Δημόσιο χρήμα , αφήσαν έργο στα νησιά  και έμειναν όρθιοι να αντιμετωπίσουν άθλιες σκευωρίες που τους έστησαν άνθρωποι που αναρριχήθηκαν με την βοήθεια μας …..

 

Υ.Γ.  Αν είναι όλα << αγγελικά  πλασμένα >> ας προσφύγει ο κ. Λεονταρίτης και οποιοδήποτε άλλο στέλεχος της Περιφερειακής Αρχής στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να δούμε εάν η προσπάθεια χρηματοδότησης 3.100 Ευρώ συν Φ.Π.Α σε ανύπαρκτο περιοδικό ήταν σωστή ή << υπονομεύθηκε >> ….

Να το πράξουν το συντομότερο και ας μην προκαλούν άλλο …. Είναι σε πολλά εκτεθειμένοι !

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού << ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ >> – Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Ρόδου – Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.ΠΕ και Κ.Π. Α.Δ.Ε.Δ.Υ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.