ΤΟΠΙΚΑ

Καταγράφηκε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα Κορονοϊού στη Νάξο

Καταγράφηκε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα Κορονοϊού στη Νάξο

Καταγράφηκε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα Κορονοϊού στο νησί της Νάξου συμφώνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr.

Θετικός στον ιό είναι ένας 49χρονος άνδρας που ζει στη Νάξο. Ο ασθενής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Νάξου και αναμένεται να διακομιστεί σε νοσοκομείο αναφοράς στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ασθενής μετέβη το πρωί στο νοσοκομείο και σήμερα αργά το βράδυ διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στο Κορονοιό.

Το ζητούμενο βέβαια για τον συγκεκριμένο άνδρα (σ.σ. είναι στέλεχος του Λιμενικού Σώματος) είναι με ποιους ήρθε σε επαφή ώστε να μπορέσουν να βρουν το αίτιο για το νόσημα. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό βρισκοταν σε αναρρωτική άδεια από την υπηρεσία του.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Νάξου κος Δημήτρης Λιανός

”Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο από το Ινστιτούτο Παστέρ το 1ο κρούσμα λοίμωξης από κορονοϊό στο νησί μας.  Ο ασθενής, ο οποίος ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Νάξου κι αναμένεται η αεροδιακομιδή του σε Νοσοκομείο αναφοράς, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ο οποίος και ιχνηλατεί τις στενές επαφές του συμπολίτη μας. Ευχόμαστε όλοι ταχεία ανάρρωση!

Με ψυχραιμία, οφείλουμε όλοι να εφαρμόσουμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και να πειθαρχήσουμε στα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας. Τώρα περισσότερο από ποτέ… Μένουμε σπίτι”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.