ΤΟΠΙΚΑ

Καταγγελία για ριφιφί σε θυρίδα τράπεζας της Μυκόνου

Καταγγελία για ριφιφί σε θυρίδα τράπεζας της Μυκόνου
Αυτό κατήγγειλε επώνυμα πελάτης χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες για το γεγονός

Ένα περίεργο γεγονός κατήγγειλε πελάτης τραπεζικού συγκροτήματος της Μυκόνου καθώς όπως ανέφερε δημόσια συγγενικό του πρόσωπο πήγε να πάρει πράγματα του από θυρίδα και αυτά είχαν κάνει φτερά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί όμως ακόμη επίσημα από την ίδια την τράπεζα, πρόκειται για θυρίδα του υποκαταστήματος στο δρόμο του αεροδρομίου.

Αναφέρει ο πελάτης της τράπεζας.

«Καλημέρα σας χθες πήγε η μητέρα μου να πάρει κάτι πράγματα από την θυρίδα της στην τράπεζα αριστερά όπως ανεβαίνεις στο αεροδρόμιο η τελευταία επάνω έκπληκτη διαπίστωσε οτι της είχαν πάρει όλα τα χρυσαφικά της εκτός από ένα κολιέ και κάτι σκουλαρίκια και υπήρχαν τα άδεια κουτάκια και τα σακουλάκια όλα έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης δεν έχω λόγια ούτε ελπίδα να βρεθούν αλλά γιατί σας τα γράφω να τσεκάρετε τις θυρίδες  σας»

Αναστατωμένοι από το πρωί πελάτες της τράπεζας σπεύδουν στο υποκατάστημα για να ελέγξουν τις θυρίδες τους.

Η υπόθεση έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα περιμένουμε τις σχετικές επίσημες ανακοινώσεις.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.