ΤΟΠΙΚΑ

Κατά 14,8% αυξήθηκαν φέτος οι αφίξεις στο αεροδρόμιο της Μυκόνου το πρώτο εξάμηνο του 2019

Κατά 14,8% αυξήθηκαν φέτος οι αφίξεις στο αεροδρόμιο της Μυκόνου  το πρώτο εξάμηνο του 2019
Πάνω από 14% αύξηση στις αφίξεις δίνουν τα στοιχεία του εξαμήνου στο αεροδρόμιο της Μυκόνου

Σημαντική είναι η αύξηση τόσο των πτήσεων όσο και των αφίξεων των επιβατών στο αεροδρόμιο της Μυκόνου τόσο κατά τον μήνα Ιούνιο όσο και με το κλείσιμο του εξαμήνου.

84.166 επιβάτες μπήκαν τον Ιούνιο του 2019 στο αεροδρόμιο της Μυκόνου σε σχέση με 78.168 που ήρθαν τον ίδιο μήνα ένα χρόνο νωρίτερα.

Τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρεία που «τρέχει»το αεροδρόμιο της Μυκόνου δείχνουν ξεκάθαρα πλέον ότι η Μύκονος αποτελεί έναν παγκόσμιο προορισμό που κάθε χρόνο περισσότεροι επισκέπτες την προτιμούν.

Όπως θα δείτε και στις σχετικές κάρτες τα στοιχεία είναι ένας αδιάψευστος μάρτυρας που δείχνουν ότι το νησί της Μυκόνου κρατάει τα σκήπτρα του ενδιαφέροντος στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.

Π

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.