ΤΟΠΙΚΑ

Κάστινγκ στην Μύκονο για γαλλική ταινία που θα γυριστεί τον Οκτώβριο στο νησί

Κάστινγκ στην Μύκονο για γαλλική ταινία που θα γυριστεί τον Οκτώβριο στο νησί
Casting Call βοηθητικών ηθοποιών για την παγκοσμιας διανομής γαλλική ταινία “Κυκλάδες” σε σκηνοθεσία Marc Fitoussi
Casting Call για τη Μύκονο
Για τη Γαλλική ταινία με τίτλο “Κυκλάδες”, σε σκηνοθεσία Marc Fitoussi και εκτέλεση παραγωγής BLONDE S.A, της οποίας τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα όμορφά νησιά των Κυκλάδων, θα πραγματοποιηθεί casting (στην Μύκονο) την Κυριακή και Δευτέρα 5-6/09/21 και  ώρες 11:00-14:00 & 18:00-20:00 στο χώρο εκδηλώσεων του ΚΔΕΠΠΑΜ στην οδό Ματογιάννη.
Ζητούνται νεαρές και νεαροί 18-20 ετών για να παίξουν σε μια νυχτερινή σκηνή πάρτυ στις 6 Οκτωβρίου/21 . Νεαρός DJ 18-22 ετών για την ίδια σκηνή και άντρες 23-33 χρόνων γυμνασμένοι για σκηνή που θα γυριστεί στις 13 Οκτωβρίου επίσης νυχτερινό!
Για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν αλλά δεν θα καταφέρουν να παρευρεθούν στο casting, μπορoύν να στείλουν email στο castingincolors@gmail.com με τα εξής:
1. Φωτογραφίες: ολόσωμη, προφίλ, ανφάς από το λαιμό και πάνω, ανφάς από το στήθος και πάνω, χωρίς μακιγιάζ ή φίλτρα από κινητό
2. Προσωπικά στοιχεία: όνομα, επίθετο και αριθμό τηλεφώνου
3. Στο θέμα του email να αναγράφεται ΜΥΚΟΝΟΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.