ΤΟΠΙΚΑ

Kαρέ – καρέ η δράση των «ποντικών» που άδειαζαν βίλες στη Μύκονο

Kαρέ – καρέ η δράση των «ποντικών» που άδειαζαν βίλες στη Μύκονο
Επιχειρηματίες από Ντουμπάι και Λίβανο μεταξύ των θυμάτων της συμμορίας που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου

«Κάθε απόγευμα ξεκινούσαν τη δράση τους σαν να πήγαιναν για “μεροκάματο”», περιγράφει στο Reader αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. με γνώση του πως δρούσε ησυμμορία των 7 διαρρηκτών που… άδειαζε βίλες που νοίκιαζαν επιχειρηματίες στη Μύκονο και ετοιμάζονταν για «θερμό» καλοκαίρι!

Πρόκειται για συμμορία Αλβανών κακοποιών (ηλικίας 22 έως 36 ετών) που δήλωναν κάτοικοι στα… Καντούνια Καντούνια του «Νησιού των Ανέμων» και ειδικεύονταν στις κλοπές από πολυτελείς μονοκατοικίες, αρπάζοντας από μετρητά και κινητά τηλέφωνα μέχρι πανάκριβες τσάντες και κολόνιες. Τέλος στη δράση τους έδωσε η νεοσύστατη Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, με τη συμβολή αποσπασμένων αστυνομικών από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Β/Α Αττικής και του Τ.Α. Αμαρουσίου με ιδιαίτερη εμπειρία σε ομάδες διαρρηκτών. Η συγκεκριμένη συμμορίαδρούσε τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του 2020 με αρχηγό έναν 34χρονο ο οποίος είχε δημιουργήσει δύο επιχειρησιακές ομάδες που πραγματοποιούσαν κλοπές σε πολυτελείς μονοκατοικίες στη Μύκονο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.