ΤΟΠΙΚΑ

Καρέ-καρέ η δράση των «φαντομάδων» που είχαν εισβάλει σε 39 βίλες – Δείτε τη δικογραφία

Καρέ-καρέ η δράση των «φαντομάδων» που είχαν εισβάλει σε 39 βίλες – Δείτε τη δικογραφία

Έκαναν πλιάτσικο σε απομονωμένες βίλες – Το protothema.gr αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη δράση των επτά συλληφθέντων – Δείτε καρέ από τα βίντεο δείχνουν τον τρόπο που κινούνταν οι «φαντομάδες»

Ήταν μια από τις μεγαλύτερες συμμορίες εισβολέων στη Μύκονο. Οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μυκόνου, τους έδωσαν το προσωνύμιο «φαντομάδες», καθώς κυκλοφορούσαν μόνο τη νύχτα, διέσχιζαν χωματόδρομους, μονοπάτια και ρέματα για να κάνουν πλιάτσικο σε απομονωμένες βίλες, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι για να μη δίνουν στόχο στα σπίτια που διέμεναν, μπαινόβγαιναν όχι από την κεντρική είσοδο, αλλά σαν τους αρουραίους από τα παράθυρα της τουαλέτας!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.