ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Καπετάνιος «μαέστρος» χρειάζεται μόνο τρία λεπτά για να δέσει το πλοίο με ασφάλεια

Καπετάνιος «μαέστρος» χρειάζεται μόνο τρία λεπτά για να δέσει το πλοίο με ασφάλεια

Η Τήνος υποδέχτηκε ακόμα ένα πλοίο, που έδεσε πιο γρήγορα από το αναμενόμενο στο λιμάνι του νησιού. Η μανούβρα του καπετάνιου καταγράφηκε σε βίντεο…
Το πλοίο πλησιάζει στην Τήνο και στο λιμάνι κάποιοι αρχίζουν να τραβούν βίντεο για να θυμούνται τον τρόπο που ο καπετάνιος έκανε την απαραίτητη μανούβρα. Αυτή τη φορά δεν έπνεαν άνεμοι και το έργο ήταν πιο εύκολο. Τα σχεδόν 3 λεπτά που χρειάστηκαν πάντως, ήταν ένας χρόνος μικρότερος του σχετικού μέσου όρου.
Χθες το γύρο του διαδικτύου από την Τήνο έκανε η μάχη που έδωσαν οι καβοδέτες, όταν τα κύματα βγήκαν στη στεριά και τους σκέπασαν. Με ψυχραιμία έκαναν αυτό που γνωρίζουν και το πλοίο έδεσε με ασφάλεια.

Λίγες ώρες μετά, το F/B Ekaterini P. προσεγγίζει το λιμάνι της Τήνου, ερχόμενο από Μύκονο. Το πλοίο πραγματοποιεί μια γρήγορη δεξιόστροφη μανούβρα και δένει με ακρίβεια στο λιμάνι του νησιού.

newsit.gr

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.