ΤΟΠΙΚΑ

«Κάνουμε τα πάντα να μην στερηθούν το παραμικρό οι Μυκονιάτες μαθητές»

«Κάνουμε τα πάντα να μην στερηθούν το παραμικρό οι Μυκονιάτες μαθητές»
Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Το μήνυμα του με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έστειλε προς τους μαθητές και τους γονείς ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

 

«Βρισκόμαστε στην αφετηρία μιας ακόμα σχολικής χρονιάς.

Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούμε τους μικρούς μας φίλους στο δεύτερό τους σπίτι, στο σχολείο τους.

Είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα έχουμε μια εποικοδομητική χρονιά και ο «σάκος των γνώσεων» θα γεμίσει με νέες εμπειρίες, νέα διδάγματα, νέες εικόνες, νέες παραστάσεις, νέες προοπτικές.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή κάναμε και θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λείψει τίποτα από τα σχολεία του νησιού μας.

Κάναμε και θα κάνουμε τα πάντα ώστε οι Μυκονιάτες μαθητές να μην υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τα σχολεία των μεγάλων πόλεων της χώρας, τόσο από απόψεως εγκαταστάσεων όσο και από απόψεως υλικοτεχνικής και τεχνολογικής υποδομής.

Ανακαινισμένες κτιριακές εγκαταστάσεις, σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός (λάπτοπ, προτζέκτορες, διαδραστικοί πίνακες κλπ), διαγραμμισμένα γήπεδα, υλικοτεχνική μέσα διδασκαλίας, ποιοτική αναβάθμιση προαύλιων χώρων, είναι μερικές από τις βασικές εργασίες που έχουν ήδη ολοκληρωθεί προκειμένου να μη λείψει τίποτα από μαθητές και εκπαιδευτικούς, από το πρώτο κιόλας κουδούνι της χρονιάς!

Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε τη σκληρή προσπάθεια καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, απο τους δασκάλους και καθηγητές που κάτω από δύσκολες συνθήκες είναι δίπλα στα παιδιά για να τους μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, τους γονείς που αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον των παιδιών, την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας & τις Σχολικές Επιτροπές που κυριολεκτικά φροντίζουν να μη λείψει τίποτα.

Πιστεύουμε στη νέα γενιά Μυκονιατών, για αυτό και από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τα ηνία του Δήμου Μυκόνου, θέσαμε ως πρωταρχικό στόχο και στρατηγική επιλογή, τη σταθερη στήριξη και τη συστηματική επένδυση στους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

Εύχομαι από καρδιάς μια πολύ καλή σχολική χρονιά !

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.