ΤΟΠΙΚΑ

“Κάνουμε οτι περνά απο το χέρι μας για καθαρές παραλίες”

“Κάνουμε οτι περνά απο το χέρι μας για καθαρές παραλίες”
Άμεση αντίδραση απο τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά για τα ευρήματα στη θάλασσα απο τον καθαρισμό

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου και τα αντανακλαστικά μετά την δημοσιοποίηση όσων βρέθηκαν στον βυθό στον Άγιο Χαράλαμπο. Με ανάρτηση του στο facebook o δήμαρχος τόνισε ότι γίνονται όλες οι ενέργειες για να είναι καθαρές οι παραλίες…

“Μόνο για γέλια δεν είναι το συγκεκριμένο θέμα… Πάντως εμείς κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να διατηρήσουμε καθαρές τις Μυκονιάτικες παραλίες.

Στα πλαίσια των δράσεων του Δήμου Μυκόνου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και σε συνεργασία με την All For Blue της Κατερίνας Τοπούζογλου, πραγματοποιήθηκε παράκτιος και υποθαλάσσιος καθαρισμός στην παραλία του Αγίου Χαραλάμπη, με συμμετοχή της ΣΤ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.