ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων απόψε μετά τα μεσάνυχτα

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων απόψε μετά τα μεσάνυχτα

Λύνουν κάβους από απόψε τα πλοία, μετά την απόφαση για λήξη της απεργίας που έλαβαν τα ναυτεργατικά σωματεία νωρίτερα σήμερα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Με ανακοίνωσή του, το Λιμεναρχείο Σύρου, ενημερώνει για τα δρομολόγια πλοίων που θα πραγματοποιηθούν απόψε και όπως προκύπτει τρία πλοία θα αναχωρήσουν με προορισμό τη Σύρο.

Πιο αναλυτικά, στις 23:00 θα αναχωρήσει από τον Πειραιά το ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ, το οποίο θα φτάσει στη Σύρο στις 02:50 ξημερώματα Πέμπτης και στις 03:05 θα αναχωρήσει για Πάρο-Νάξο-Δονούσα-Αιγιάλη.

Στις 23:30 θα αναχωρήσει το ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2, με άφιξη στη Σύρο στις 03:05 και αναχώρηση στις 03:25 για Πάτμο-Λέρο-Κάλυμνο-Κω-Ρόδο.

Τέλος, στις 23:59 θα ξεκινήσει το ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΜΥΚΟΝΟΣ, με άφιξη στη Σύρο στις 03:35 και αναχώρηση στις 03:50 για Μύκονο-Αγ. Κήρυκο-Φούρνους-Καρλόβασι-Βαθύ-Χίο-Οινούσσες-Μυτιλήνη-Λήμνο-Καβάλα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.