ΤΟΠΙΚΑ

«Κανένας συκοφάντης και πολιτικό φερέφωνο δεν θα βλάψει την τιμή μου»

«Κανένας συκοφάντης και πολιτικό φερέφωνο δεν θα βλάψει την τιμή μου»
Με μια δήλωση κόλαφο εναντίον συκοφαντών όπως αναφέρει η Τόνια Ανδρονίκου απαντά

Με μια δήλωση- ευθεία βολή εναντίον των συκοφαντών όπως τους χαρακτηρίζει, η Τόνια Ανδρονίκου που χαρακτηρίζεται για το χαμηλό προφίλ και την ηρεμία της, παίρνει το «όπλο» της και ρίχνει ευθείες βολές με ονοματεπώνυμο μάλιστα αναφορικά με ψιθύρους και παρασκήνια που διακινούν όπως αναφέρει συγκεκριμένοι στον νησί και απαντά με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

«Με απόλυτο σεβασμό στο ενδιαφέρον όλων για τον τόπο μας, με απόλυτη κατανόηση στις διαφορετικές απόψεις και με απόλυτη συνειδητοποίηση ότι σε μια κοινωνία υπάρχουν διαφορετικά συμφέροντα διαπιστώνω με πραγματική ΛΥΠΗ ότι τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει από συγκεκριμένα άτομα ένας στοχευμένος πόλεμος λάσπης με αφορμή το άνοιγμα γνωστού εστιατορίου στη Χώρα της Μυκόνου.
Για όλα όμως υπάρχουν όρια. Όρια ηθικής, όρια ανοχής, όρια αξιοπρέπειας.

Η σημερινή ανάρτηση στα social media του κ. Νίκου Καπλαντζή ξεπέρασε κάθε όριο γιατί είναι απολύτως ψευδής και συκοφαντική.

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα κιόλας κινήθηκα νομικά κατά του κ. Καπλαντζή και ενημερώνω ότι θα τηρήσω την ίδια στάση και για όσους αναδημοσιεύσουν ή αναπαράξουν την απολύτως ψευδή, αισχρή και κατασυκοφαντική ανάρτησή του.

Στον τόπο αυτό όλοι γνωριζόμαστε καλά.

Όλες οι προσωπικές και οικογενειακές επιχειρηματικές δραστηριότητες ήταν και παραμένουν όλα αυτά τα χρόνια απόλυτα διαφανείς και νόμιμες.
Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν συκοφάντη ή πολιτικό φερέφωνο, να διαβάλει το όνομα, την τιμή και την υπόληψή μου προκειμένου να εξυπηρετήσει τις πολιτικές του σκοπιμότητες ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών ή την ανάγκη του καθενός για πρόσκαιρη προβολή.

Ως αιρετό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου τιμώ την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου και εργάζομαι με συνέπεια και ευθύνη για το καλό του τόπου μας. Και έτσι θα συνεχίσω να κάνω, χωρίς φόβο και παθος αλλά μόνο με αγάπη για το νησί.

Γιατί σίγουρα αυτό το νησί,ανεξάρτητα από πολιτικές και αυτοδιοικητικές διαφορές, αξίζει πολλά περισσότερα από το ψέμμα και τη συκοφαντία.»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.