ΤΟΠΙΚΑ

Καμπύλες- κόλαση, six packs και Μύκονος by night

Καμπύλες- κόλαση, six packs και Μύκονος by night

Βουτιές, sexy πόζες και νυχτοπερπατήματα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Η Ασλεϊ Γκράχαμ, το διάσημο plus size μοντέλο με τις θανατηφόρες καμπύλες, είναι η πιο πρόσφατη διεθνής άφιξη στο νησί των ανέμων. Από τη στιγμή που έφτασε, μάλιστα, δεν έχει σταματήσει να… βομβαρδίζει τους περισσότερους από 7.000.000 followers της στο Instagram με sexy φωτογραφίες της σε κυκλαδίτικο φόντο. Η 30χρονη από τη Νεμπράσκα, που έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας του πλανήτη, κάνει διακοπές με τον κινηματογραφιστή σύζυγό της Τζάστιν Ερβιν.

Τις βουτιές της στο «πριγκιπάτο των Κυκλάδων» συνεχίζει η σταρ του μόντελινγκ εκ Βραζιλίας Ιζαμπέλ Γκουλάρ, η οποία αρραβωνιάστηκε πρόσφατα εν πλω τον Κέβιν Τραπ, τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν. Το πρώην «αγγελάκι» της Victoria’s Secret και ανερχόμενη ηθοποιός, που την περασμένη χρονιά έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στην ταινία «Baywatch», δεν σταματά να υμνεί μέσα από τα social media τις ομορφιές της Ελλάδας. Οι διαδικτυακοί φίλοι της, από την άλλη, προτιμούν να γράφουν… ύμνους για την ίδια και τα κάλλη της!

espressonews.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.