ΤΟΠΙΚΑ

Καλοκαιρινός ο καιρός δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων

Καλοκαιρινός ο καιρός δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων

Υψηλά για την εποχή επίπεδα θα συνεχίσουν να επικρατούν και τη Δευτέρα (26.12.2022) σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού της ΕΜΥ.

Παράλληλα, τη Δευτέρα αναμένονται λίγες νεφώσεις ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα δυτικά. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά όπου πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα νοτιοανατολικά του τμήματα 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στα κεντρικά και βόρεια θα φθάσει τους 13 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 βαθμούς τοπικά στα νότια τους 19 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.