ΤΟΠΙΚΑ

Καλοκαιρινό μπασκετικό καμπ στο κλειστό της Μυκόνου

Καλοκαιρινό μπασκετικό καμπ στο κλειστό της Μυκόνου

Η ακαδημία μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου Ακαδημίες ΑΟ.Μύκονος, θα προσφέρει στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριές της ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης στις βασικές δεξιότητες του αθλήματος κατά τη διάρκεια του μήνα Ιουλίου (1/7 έως 31/7-2022).

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο της Άνω Μεράς και αφορούν αθλητές-τριες της Ακαδημίας γεννημένους-νες το 2011 και μεγαλύτερους.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τον υπεύθυνο προπονητή της Ακαδημίας Γιώργο Σκόρδο και τον παίκτη της ανδρικής ομάδας και προπονητή ατομικής βελτίωσης Άγγελο Τσάμη.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού των παιδιών που θα μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα (35 παιδιά) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι 25 Ιουνίου.

– Γιώργος Σκόρδος: 6937012628
– Άγγελος Τσάμης: 6977602013
– Γραμματεία Ακαδημιών: 6945331854

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.