ΤΟΠΙΚΑ

«Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και ειδικά στα Μυκονιατάκια μας»

«Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και ειδικά στα Μυκονιατάκια μας»
Ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου στέλνει ευχές με την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων

Πρώτη μέρα των Πανελληνίων εξετάσεων σήμερα και πολλοί νέοι μπαίνουν στον αγώνα για την εισαγωγή τους στην Ανώτερη εκπαίδευση.
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στα Μυκονιατάκια μας, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να καταφέρουν ένα αποτέλεσμα που θα δικαιώσει τις προσδοκίες σας.
Μέσα από αυτή τη διαδικασία πρέπει να κατακτήσετε τη γνώση και να κατανοήσετε πως η επιτυχία στις εξετάσεις είναι μεν σημαντική ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο καθώς θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας για να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρά σας.
Το χρέος της πολιτείας είναι να βοηθήσουμε τα δικά σας όνειρα να γίνουν πραγματικότητα.
Καλή επιτυχία!

Θερμά συγχαρητήρια επίσης, στους γονείς που στηρίζουν με κάθε τρόπο τα παιδιά τους κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς και στους καθηγητές, που πάντοτε καθοδηγούν τους μαθητές στο δρόμο της γνώσης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.