ΤΟΠΙΚΑ

Κάηκε σπίτι στην Χώρα της Μυκόνου τα ξημερώματα

Κάηκε σπίτι στην Χώρα της Μυκόνου τα ξημερώματα
Πυρκαγιά ξέσπασε στο κέντρο του νησιού σε σπίτι τα ξημερώματα και λίγο έλειψε να επεκταθεί παντού.Άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικής

Πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε στις 2 τα ξημερώματα στο κέντρο της Μυκόνου σε σπίτι και παραλίγο να τινάξει στον αέρα όλη την περιοχή.

Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς οικία και αναστάτωσε όλο το σημείο   δίπλα στο ξενοδοχείο Semeli.

Με την άμεση και έγκαιρη επέμβαση στο σημείο των πυροσβεστών η φωτιά ευτυχώς δεν επεκτάθηκε.

Πρώτος στο σημείο της κατάσβεσης έφτασε  ο πυροσβέστης Γιώργος Μπάκας και το στέλεχος της πολιτικής αεροπορίας Δημήτρης Κουσαθανάς με καταλυτική παρουσία.


Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας

Παράλληλα από  την πρώτη στιγμή και άνθρωποι του Δήμου Μυκόνου όπως ο αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου  συντόνισαν την προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς ενώ συντονισμένες ήταν και οι ενέργειες της αστυνομίας που απέκλεισε το σημείο άμεσα με σκοπό την ασφάλεια των πολιτών.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.