ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κ. Μονογυιού: «Η Σίφνος μπήκε σταθερά στο χώρο των Ελληνικών τουριστικών προορισμών»

Κ. Μονογυιού: «Η Σίφνος μπήκε σταθερά στο χώρο των Ελληνικών τουριστικών προορισμών»

Λίγο πριν την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, επισκέφτηκε το όμορφο νησί της Σίφνου με την ευκαιρία των εκδηλώσεων του 13ου Φεστιβάλ Κυκλαδίτικης Γαστρονομίας ‘Νικόλαος Τσελεμεντές’.

Η κα Μογογυιού είχε διαδοχικές συναντήσεις με τη νέα Δημοτική Αρχή, την Δήμαρχο κα Μαρία Ναδάλη και φορείς του νησιού. Στις συζητήσεις τέθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί. Η βουλευτής Κυκλάδων κα Μονογυιού διαπίστωσε ότι πλέον η Σίφνος μπήκε ισχυρά και σταθερά στον χώρο των Ελληνικών τουριστικών προορισμών.

Αργότερα, σε συνάντηση με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ενημέρωσε για τη δυναμική που βγάζει η ΝΔ ως κόμμα εξουσίας, γιατί πλέον η νέα Κυβέρνηση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και αυτό το αποδέχεται θετικά όλη η κοινωνία. Η κα Μονογυιού κατόπιν συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις του 13ου Φεστιβάλ δίπλα στους φιλόξενους κατοίκους του νησιού αλλά και τους παρευρισκόμενους από τα άλλα νησιά των Κυκλάδων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Η οργάνωση και οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Κυκλαδίτικης γαστρονομίας για άλλη μια χρονιά στέφτηκαν από απόλυτη επιτυχία και αυτό οφείλεται στους διοργανωτές και στους υπέροχους κατοίκους αυτού του όμορφου νησιού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.