ΤΟΠΙΚΑ

Κ. Κουκάς για τις παραλίες στην ΕΡΤ: Οι Δήμοι διεκδικούμε να έχουμε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη διαχείρισή τους

Κ. Κουκάς για τις παραλίες στην ΕΡΤ: Οι Δήμοι διεκδικούμε να έχουμε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη διαχείρισή τους

Εμείς οι Δήμοι διεκδικούμε σταθερά να έχουμε τη διαχείριση των παραλιών. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο», επισήμανε ο Β’ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ “Prime” και τον Κώστα Λασκαράτο.

Ενώ πρόσθεσε, σχετικά:

«Δεν γίνεται να είμαστε υποχρεωμένοι μόνο για να βάζουμε τους ναυαγοσώστες για να καθαρίζουμε τις παραλίες και όταν θέλουμε σαν δήμαρχοι να επιβάλουμε την τάξη και το νόμο στις περιοχές μας, πρέπει να παρακαλάμε τον κάθε υπάλληλο της Κτηματικής Υπηρεσίας να έρθει».

Σε ότι αφορά τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ο λουόμενος κομμάτι της παραλίας χωρίς να χρειάζεται να κάνει χρήση υπηρεσιών του παρακείμενου καταστήματος εκμετάλλευσής της, ο ίδιος τόνισε:

«Σε παλαιότερες εποχές αυτό παραβιαζόταν. Πρέπει ο πολίτης να μπορεί να πάει και τη στιγμή που αυτό το δικαίωμα του παραβιάζεται θα πρέπει ταχύτατα να ενημερώσει την αστυνομία, το Δήμο και φυσικά την Κτηματική Υπηρεσία, προκειμένου να κινηθούν οι αντίστοιχες διαδικασίες της επιβολής του νόμου».

Πηγή: ΕΡΤ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.