ΤΟΠΙΚΑ

Jet Tour Greece: Ελληνικά οχήματα στις Κυκλάδες

Jet Tour Greece: Ελληνικά οχήματα στις Κυκλάδες
Το Jet Tour Greece είναι ένα πρωτότυπο project για τα ελληνικά δεδομένα που συνδυάζει, θάλασσα, ξηρά, Jet Ski, οχήματα που έχουν κατασκευαστεί στην Ελλάδα και εντυπωσιακές εικόνες από νησιά.
Ο Βασίλης Σαρημπαλίδης αναζητά καινούργια θέματα σε ελληνικά νησιά τα οποία επισκέπτεται με Jet ski. Ξεκινά από την Ανάβυσσο και ακολουθεί τη διαδρομή, Σύρος, Μύκονος, Νάξος, Αμοργός και Σαντορίνη. Σε αυτούς τους πέντε προορισμούς και μαζί με την ομάδα του καταγράφει όσα βιώνει με πολύ κέφι και τα παρουσιάζει με έναν ξεχωριστό τρόπο.
Οδηγώντας ένα Yamaha FX Cruiser SVHO στη θάλασσα και όλη τη γκάμα των μοντέλων της Peugeot στην ξηρά ανακαλύπτει ξεχωριστά θέματα, όπως το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο (Enfield E8000) που φτιάχτηκε στη Σύρο το 1972-73, τα ελληνικής κατασκευής buggy που κυκλοφορούν στη Μύκονο, το ελληνικό Speedster της RCH που κυκλοφορεί στη Σαντορίνη, το ναυάγιο της Αμοργού κ.ά.
Τον ακολουθεί ένα φουσκωτό σκάφος και η ομάδα του που αποτελείται από τους: Μάνο Χρυσό (αρχισυντάκτη), Γιώργο Καραμέρη (καπετάνιο), Μάνο Γεωργίου (κάμερα – μοντάζ) και Δήμο Αρχοντούλη (art direction και σκηνοθετική επιμέλεια). Το πρώτο επεισόδιο βγήκε στον αέρα από το κανάλι του Βασίλη Σαρημπαλίδη στο YouTube πριν από λίγες ημέρες και, αφορά στην προετοιμασία ενός τέτοιου ταξιδιού. Συνολικά θα μεταδοθούν 10 επεισόδια τα οποία θα ανέβουν στον διαδικτυακό αέρα Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.
Πηγή: Protothema.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.