ΤΟΠΙΚΑ

Ιστορική μέρα η αναμέτρηση των κοριτσιών της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ με τον Παναθηναϊκό

Ιστορική μέρα η αναμέτρηση των κοριτσιών της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ με τον Παναθηναϊκό

Η Γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα καθώς ηττήθηκε με σκορ 1-3.

Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα του Παναθηναϊκού να πιέζει από το πρώτο λεπτό αλλά τις Μυκονιάτισσες να δείχνουν πως πατάνε πολύ καλά στο γήπεδο και έκλειναν τους χώρους. Οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να προηγηθούν τελικά με τον Νταρζάνου στο 25′ η οποία βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή όπου με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της. Οι πράσινες διπλασίασαν τα τέρματα τους, στο 29′ μετά από κεφαλιά από την Δημητρίου.

Στο 2ο ημίχρονο οι ρόλοι άλλαξαν, καθώς η γηπεδούχος ομάδα ανέβασαν ρυθμό και πίεσαν για να μειώσουν στο σκορ και να πάρουν ότι καλύτερο μπορούσαν χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Το σκορ μειώθηκε 69′ με εκτέλεση πέναλτι την οποία πραγματοποίησε η Κανέλλου.

Η ομάδα του Δημήτρη Μανταφούν ανέβασε κατακόρυφα ρυθμό πιέζοντας σε όλο το γήπεδο όμως στο 87′ όμως οι πράσινες σκόραραν το 3ο γκολ με την Ντζάνη, κάνοντας το τελικό 1-3 του αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς τους Νομικό και Μαραγκό

Α.Ε. Μυκόνου (Μανταφούνη): Κοντιζά, Γκέλου, Αρμάου (89′ Κοντιζά – Μανταφούνη), Σκαμπαρδώνη, Πατεράκη, Τσιούκρα, Γιαννούλα, Κανέλλου, Καπέλλα (46′ Γιαννοπούλου), Πρέκκα, Τούνα (88′ Τζωρτζάκη)

Παναθηναίκός (Χαραλαμπίδης): Ανδρή, Κουκουλοπούλου, Λόγου (73′ Μπριάννα), Ντζάνη (90′ Ανδρικοπούλου), Δημητρίου, Τσιρούλη, Σιαφαρίκα (79′ Δέλιου), Καμαριανού, Δούλη, Δεσπολλάρη (90′ Μαρουδίτση), Νταρζανού

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.