ΤΟΠΙΚΑ

Ιστορική διαφορά υπέρ της ΝΔ δείχνουν τα exit polls – Γαλάζιος ο χάρτης σε όλη την επικράτεια

Ιστορική διαφορά υπέρ της ΝΔ δείχνουν τα exit polls – Γαλάζιος ο χάρτης σε όλη την επικράτεια

Κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τα πραγματικά αποτελέσματα – Πρωτιά της ΝΔ ακόμη και στην Κρήτη, για πρώτη φορά από το 1974 – Το ΠΑΣΟΚ προσπερνά τον ΣΥΡΙΖΑ σε κάποιες περιφέρειες – Θρίλερ με ΜέΡΑ25, Πλεύση Ελευθερίας και Νίκη.

Ιστορική διαφορά υπέρ της ΝΔ, προβάδισμα που φτάνει τις 14 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφεται από την επεξεργασία του 100% των στοοιχείων των exit polls. Ο θρίαμβος της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτυπώνεται στο γεγονός ότι ακόμη και η Κρήτη, ένα νησί που ιστορικά το ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν την απόλυτη ηγεμονία μεταπολιτευτικά, βάφεται γαλάζιο.

Οι πολίτες με την ετυμηγορία τους τάχθηκαν αναφανδόν υπέρ της ανανέωσης της θητείας του κ. Μητσοτάκη, δίνοντας στο κυβερνών κόμμα αφενός ποσοστό το οποίο προσεγγίζει την επίδοση που είχε το 2019 και αφετέρου διευρυμένο προβάδισμα σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.