ΤΟΠΙΚΑ

«Ισοτιμία, σεβασμός, δημοκρατία, συνεργασία και αλληλοβοήθεια χωρίς αποκλεισμούς»

«Ισοτιμία, σεβασμός, δημοκρατία, συνεργασία και αλληλοβοήθεια χωρίς αποκλεισμούς»
«Ο αγώνας για μια πιο καλή καθημερινότητα.
Γίνεται εκεί έξω.
Στην αληθινή ζωή.
Στις διαδικασίες, στην καθημερινή πάλη για το καλύτερο, στην αέναη διεκδίκηση πόρων για την κοινωνία μας, στην επικοινωνία χωρίς στεγανά.
Στην κατανόηση του κόσμου και των αναγκών του.
 Στην καλημέρα και στην καληνύχτα μας.
Με τις μέχρι τώρα δυνάμεις μου προσπάθησα πάνω από όλα να ακούω, να αφουγκράζομαι τις ανάγκες, τα αιτήματα και τα παράπονα και να αναζητώ προτάσεις για λύσεις,
Στην προσπάθεια μου αυτή κατάλαβα τις δυσκολίες και τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν, την σκληρή δουλεία και την προετοιμασία που χρειάζεται για να πετυχουμε αυτά που ζητάει ο τόπος μας.
Προσπάθησα σθεναρά να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο υποστήριξης για τους πιο αδύναμους ξεκινώντας από το μηδέν και με βάση την προσωπική μου εμπειρία σε κοινωνικούς τομείς.
 Με τη συνεργασία μου με το Γρυπάρειο τονίσαμε την ανάγκη δημιουργίας εκδηλώσεων για τους μικρούς μας συμπολίτες, με σκοπό να εμπλουτίσουμε την καθημερινότητας τους και να παρέχουμε ερεθίσματα, εμπειρίες και ιδέες, ισότιμες κατά το δυνατόν με τα υπόλοιπα παιδία της Ελλάδος αναιρώντας έτσι τους περιορισμούς ενός νησιωτικού Δήμου μακριά από την Αθήνα
Όσοι με ξέρετε γνωρίζετε την ιδιαιτερότητα μου, αυτοπροσδιορίζομαι σαν ΑΜΕΑ αλλά δεν περιορίζομαι από την αναπηρία μου, είμαι κάθε μέρα στον δρόμο, στον αγώνα όπως όλοι μας, ανησυχώ αλλά και οραματίζομαι για το μέλλον.
Ζητάω ο τόπος μου να είναι προσβάσιμος σε όλους, φιλικός στο διαφορετικό, υποστηρικτικός στον αδύναμο και ανθρώπινος.
Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα μπορούσε να πετύχει χωρίς την βοήθεια και  την υποστήριξη του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά. Οι  γνώσεις του, το επιτελείο του στον Δήμο, η  πάντα ανοιχτή πόρτα του και κυρίως ο χαρακτήρας και η αίσθηση του καθήκοντος απέναντι στον τόπο και στον άνθρωπο, επέτρεψαν σε εμένα, έναν άπειρο στα διοικητικά και απλό πολίτη να εμπλακώ χωρίς φόβο και να νιώσω πως η φωνή όλων μας μπορεί να ακουστεί.
Ισοτιμία, σεβασμός, δημοκρατία, συνεργασία και αλληλοβοήθεια χωρίς αποκλεισμούς ήταν όσα χαρακτήρισαν την εμπειρία μου στον Συνδυασμό Πρωτοβουλία Δράσης δίπλα στον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκα. Και με αυτήν την εμπειρία στις επερχόμενες εκλογές εκτίθεμαι στην κρίση των συντοπιτών μου, ζητώντας με την ψήφο σας να ενισχύσετε τη φωνή μου, την φωνή όλων μας. Πιο έμπειρος πλέον και με μεγαλύτερη γνώση τόσο των προβλημάτων, όσο και των διαδικασιών που απαιτούνται για την επίλυση τους ζητάω να μου δώσετε το δικαίωμα και το προνόμιο να στηρίξω τα αιτήματα μας για μια Μύκονο όπως θα την θέλαμε. Ο δρόμος δεν είναι ποτέ εύκολος και ο αγώνας που απαιτείτε είναι πάντα επίπονος και συνεχής, μα και εγώ ποτέ δεν έπαψα να είμαι μαχητής.  Με την στήριξη, τις ιδέες, το χαμόγελο και τις καλημέρες σας μου δίνετε τη δύναμη να συνεχίσω και σας ζητάω να συνεχίσετε να με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας.»
Γιώργος Καφεντζής

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.