ΤΟΠΙΚΑ

Ισχυροί και επικίνδυνοι Βοριάδες πνέουν από τα ξημερώματα

Ισχυροί και επικίνδυνοι Βοριάδες πνέουν από τα ξημερώματα
Βίντεο από το αεροδρόμιο και τον Γιαλό από τους ισχυρούς βοριάδες που πνέουν από τα ξημερώματα.

Με ισχυρούς ανέμους όπως θα δείτε και σε σχετικά βίντεο ο καιρός κάνει την εμφάνιση του στη Μύκονο με άγριες διαθέσεις.Χωρις προβλήματα διεξάγονται από το πρωί οι πτήσεις παρά τους ισχυρούς ανέμους ενώ και στο λιμάνι τα πλοία αναμένεται να δέσουν κανονικά αν και με δυσκολίες

Στο Γιαλό πρωινό της Κυριακής ο αέρας δημιούργησε ένα ξεχωριστό σκηνικό.

Από σήμερα  επανεμφανίζεται και πάλι περισσότερο ενισχυμένος ο Ετησίας (το γνωστό ως μελτέμι) στο Αιγαίο με πολύ ισχυρούς Βόρειους ανέμους  στα πελάγη.

Η θερμοκρασία αναμένεται να υποχωρήσει σε χαμηλότερα επίπεδα  διατηρώντας όμως υψηλά τα ποσοστά υγρασίας στην ατμόσφαιρα σε αντίθεση με τα νότια τμήματα του νησιού όπου αν και η θερμοκρασία θα σημειώνει υψηλότερες τιμές τα ποσοστά υγρασίας όμως θα είναι χαμηλότερα.

Λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων στο νησί μας ο κίνδυνος επέκτασης μιας πυρκαγιάς είναι πολύ υψηλός και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Ο αρκετά υψηλός κυματισμός της θάλασσας ιδιαίτερα την Κυριακή και τη Δευτέρα, περισσότερο σε βόρειες παράκτιες  αλλά και σε κάποιες περιοχές στα νότια του νησιού, απαιτεί μεγάλη προσοχή για όλες τις θαλάσσιες δραστηριότητες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.