ΤΟΠΙΚΑ

Ήρθε η ώρα να πούμε αλήθειες για όλα τα θέματα του νησιού

Ήρθε η ώρα να πούμε αλήθειες για όλα τα θέματα του νησιού
Η Ειρήνη Πάουλα εκφράζει τις απόψεις της δημόσια για την επόμενη μέρα του νησιού και το κάνει δίχως φόβο αλλά με πολυ πάθος

Η Ειρήνη Πάουλα είναι μια δυναμική γυναίκα με άποψη που την εκφράζει χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Διαβάζουμε σε ανάρτηση της

*Ήρθε η ώρα να πούμε αλήθειες.*

Πριν 10-15 χρόνια οι σημερινοί σαραντάρηδες (άνθρωποι της γενιάς μας) ήταν βοηθοί των γονέων τους, σερβιτόροι, ρεσεψιονίστες ή εργάτες σε οικοδομή με απεριόριστες δυνατότητες και όνειρα κρυμμένα, με τα φτερά να προσπαθούν να ανοίξουνε στο μέλλον, με μια «βαριά» σκιά συντηρητισμού να τους στοιχειώνει την πορεία.

Σήμερα μετά την συνεχή «υποβάθμιση», «οπισθοδρόμηση» και «βαλτοποίηση» των πάντων, οι ίδιοι άνθρωποι κατάφεραν να συστήνονται ως επιτυχημένοι επιχειρηματίες, διαχειριστές ακινήτων, ενεργά μέλη της ακμάζουσας οικονομίας του τόπου, πρωτοπόροι σε καινοτόμες ιδέες, οδηγοί στη συνεχή βελτίωση της εικόνας των ιδίων και του τόπου, πρωτεργάτες του θαύματος της ανάδειξης της Μυκόνου σε προορισμό πρότυπο σε όλο τον κόσμο.

Κάτι άλλαξε μάλλον, κάποια «ανώτερη» δύναμη επέλεξε την πρόοδο από το συντηρητισμό, την ανάπτυξη από το κατεστημένο, την φρεσκάδα από την κατάψυξη.

Κάποια «ανώτερη» δύναμη έφερε τα σχολεία με τις κατάλληλες υποδομές,τις αφαλατώσεις, το κλειστό γυμναστήριο, την ασφαλτόστρωση των οδικών συνδέσεων, τα πολιτιστικά φεστιβάλ, την αναβάθμιση των ξενοδοχειακών μονάδων, την προσέλκυση ξένων επενδυτών, τα 800 κρουαζιερόπλοια κάθε χρόνο, τις χιλιάδες πτήσεις, τα εκατομμύρια προστιθέμενης αξίας στο τουριστικό μας προϊόν.

Η Μύκονος δεν γυρίζει πίσω.

Προχωράμε μπροστά. Συνεχίζουμε, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε.

Στηρίζουμε την Πρωτοβουλία Δράσης με δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Κουκά.

Πάουλα Ειρήνη (Πάολα)
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.