ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

«Ήρθα σαν φίλος να βοηθήσω με την εμπειρία μου την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ»

«Ήρθα σαν φίλος να βοηθήσω με την εμπειρία μου την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ»
Αποκλειστική συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη στο MykonosVoice λίγη ώρα μετά την συμφωνία του με τον Αλέκο Κουκά

Τεράστια αίσθηση δημιούργησε στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου η συμφωνία ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών με την ομάδα της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Είναι η μεγαλύτερη στιγμή για το ποδόσφαιρο των ΚΥΚΛΑΔΩΝ καθώς ένας ενεργός προπονητής της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ, το προηγούμενο καλοκαίρι δούλεψε στον ΒΟΛΟ, έρχεται να βοηθήσει την ομάδα της ΜΥΚΟΝΟΥ κατόπιν ενεργειών του προέδρου Αλέκου Κουκά που γράφει ιστορία για ακόμη μια φορά.

Ο Σάκης Τσιώλης εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στο νησί και αποτελεί μέλος της ομάδας της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ. Ήρθε σε συμφωνία με τον  πρόεδρο Αλέκο Κουκά με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Λίγη ώρα μέρα την άφιξη του στη Μύκονο ο Σάκης Τσιώλης μίλησε αποκλειστικά στο MykonosVoice για την απόφαση του να βοηθήσει την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στο πρωτάθλημα της Γ´Εθνικής.

«Είμαι χαρούμενος γιατί θέλησα να έρθω να βοηθήσω έναν οικογενειακό μου φίλο τον Αλέκο Κουκά που η γνωριμία μας ξεπερνάει την επαγγελματική σχέση προέδρου-προπονητή.

Με ευχαριστεί το γεγονός ότι θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Έρχομαι να ενταχθώ και εγώ στο προπονητικό τιμ της ομάδας και θα έχω ένα διευρυμένο ρόλο τεχνικού συμβούλου στη Μύκονο καθώς οι άνθρωποι της ομάδας και συγκεκριμένα ο Αλέκος Κουκάς έχουν ένα ωραίο και ρομαντικό πλάνο για την τοπική κοινωνία και τον αθλητισμό που θα βοηθήσει κυρίως τα νέα παιδιά.Ο πρόεδρος αγαπάει τον τόπο του παθολογικά και όταν μου ζήτησε να τον βοηθήσω δεν το σκέφτηκα στιγμή»

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για την πανδημία και τις συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής με την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ.

«Στόχος είναι να βοηθήσουμε την ομάδα και να βάλουμε ένα λιθαράκι να αρχίσει να λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια, το πρωτάθλημα της Γ´Εθνικής το παρακολουθούσα λόγω και της παρουσίας του γιου μου στην ομάδα του Αήττητου Σπατων, έχει καλά στοιχεία, καλές ομάδες και χρειάζεται δουλειά και υπομονή από όλους.

Στη Μύκονο είναι ρομαντικοί με το ποδόσφαιρο και η ομάδα έχει καλό υλικό.Ανάλογα με τις συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα καθοριστεί και ο στόχος».

Για την απόφαση του να πάει σε μια ομάδα Γ´Εθνικής τόνισε:

«Ήρθα να βοηθήσω καλούς μου φίλους αυτήν την δύσκολη εποχή της πανδημίας καθώς τελειώνει η σαιζόν και δεν θα είχα την ευκαιρία να δουλέψω με σωστές προδιαγραφές στην πρώτη κατηγορία.

Είναι μια ωραία πρόκληση για μένα να βοηθήσω με την εμπειρία μου νέους ανθρώπους.Δεν νιώθω σε καμία περίπτωση ότι υποτιμώ την επαγγελματική μου πορεία γιατί και εγώ από χαμηλά ξεκίνησα και έχτισα βήμα βήμα ότι έκανα τόσα χρόνια.

Είναι μια ακόμη πρόκληση για μένα η οποία δεν έχει επαγγελματική χροιά 100%.»

Για τις Κυκλάδες και το ποδόσφαιρο.

«Δύσκολο τον χειμώνα στα νησιά να γίνει κάποια επαγγελματική σοβαρή προσπάθεια με δεδομένα τα προβλήματα που επικρατούν με τις μετακινήσεις πρώτα από όλα.Οι άνθρωποι όμως διψούν για μάθηση και θέλουν να πάρουν παραστάσεις και εμπειρίες από εμάς που ζήσαμε επαγγελματικά το ποδόσφαιρο.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.