ΤΟΠΙΚΑ

Ηρωική έξοδος Βερώνη από τα κοινά της Μυκόνου αφού τον εγκατέλειψαν όλοι

Ηρωική έξοδος Βερώνη από τα κοινά της Μυκόνου αφού τον εγκατέλειψαν όλοι
Του γυρίζουν την πλάτη βασικοί συνεργάτες του και πήρε την απόφαση να αποσυρθεί οριστικά.Δεν βρίσκει υποψήφιους

Ηρωική έξοδος σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίας ώρας για τον Χρήστο Βερώνη ο οποίος  παίρνει την απόφαση να αποσυρθεί οριστικά από τα κοινά της Μυκόνου.

Αφού είδε και από είδε ότι όλοι του έχουν γυρίσει την πλάτη και τον εγκατέλειψαν, φεύγοντας και  τρέχοντας από τον συνδυασμό του και επειδή είναι αδύνατο να βρει υποψήφιους συμβούλους και να σχηματίσει συνδυασμό, αποχωρεί οριστικά από την πολιτική ζωή του νησιού.

Δυο έχει, έναν Νίκο επικοινωνιολόγο και έναν Παπατρεχόπουλο η κάπως έτσι ρεπόρτερ αλλά δεν του φτάνουν.

Τον δρόμο βέβαια του τον έχουν δείξει οι Μυκονιάτες πολίτες χρόνια τώρα αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις πήρε μια σκληρή απόφαση για τον ίδιο όπως αναφέρουν πηγές.

Μετά από μια δύσκολη μέρα και αφού άφησε το στίγμα του στο δημοτικό συμβούλιο με τα όσα κοσμητικά ξεστόμισε δεξιά και αριστερά, σε σύσκεψη με στενούς του συνεργάτες, τους δυο , οι υπόλοιποι δυστυχώς αποχώρησαν όλοι, πήρε την μεγάλη απόφαση της απόσυρσης.

Την ανακοίνωση θα την κάνει μέσω της ιστοσελίδας γνωστού επικοινωνιολόγου της Μυκόνου, αριστερών πεποιθήσεων, με μπανεράκι μαύρο σε χρυσά γράμματα.

Μεγάλη απώλεια για την πολιτική ζωή της Μυκόνου πρωταπριλιάτικα, θα παρακολουθούμε το θέμα και μακάρι να είναι αστείο και ψέμμα.

Αν πέσαμε σε ατόπημα και δεν ισχύει η είδηση ζητάμε    ταπεινά συγγνώμη από τον Βερώνη και τους δυο συνεργάτες του.

Θα επανορθώσουμε αν συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς η μέρα το επιτάσσει.

Καλό μήνα σε όλους…

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.