ΤΟΠΙΚΑ

Ικανοποίηση και αναγνώριση για το έργο και τις προσπάθειες του Φόρτωμα στις Κυκλάδες

Ικανοποίηση και αναγνώριση για το έργο και τις προσπάθειες του Φόρτωμα στις Κυκλάδες

Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας εκφράζει την ικανοποίηση του για την έγκριση της Υπαγωγής Ωφελούμενων Φορέων στο Υποέργο «α. Υποδομή δικτύου αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ).» της Δράσης «Επεξεργασία και καθαρισμός αστικών λυμάτων περιβαλλοντικά ευαίσθητων οικισμών και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων σε επιλεγμένες πόλεις», ενταγμένης στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, όπου μεταξύ των ωφελουμένων οργανισμών περιλαμβάνονται οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θήρας, Αμοργού και Μήλου.

Κατόπιν της σχετικής ανακοίνωση από τον αρμόδιο υπουργό, κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα,  ο Φίλιππος Φόρτωμας δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος επειδή συνέβαλα και εγώ καθοριστικά για την εξασφάλιση των αναγκαίων αυτών πιστώσεων, μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Θήρας Μανώλη Ορφανό και χρειάζεται να ευχαριστήσω προσωπικά πέρα από τον αρμόδιο υπουργό κ .Σκρέκα, τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού και Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκο, όπως και τον αρμόδιο υπουργό για το ταμείο Ανάκαμψης Θόδωρο Σκυλακάκη, για τις ανταπόκριση και τις συντονισμένες ενέργειές τους. Το έργο αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να δημιουργηθούν οι συνθήκες για σύγχρονες υποδομές διαχείρισης αστικών λυμάτων και σε τρεις νησιωτικούς δήμους των Κυκλάδων, βελτιώνοντας σημαντικά τη καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Θήρας, της Αμοργού και της Μήλου.

Και αυτό το καταφέραμε ΜΑΖΙ»
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.