ΚΥΚΛΑΔΕΣ

«Ιδού λοιπόν, πεδίο δόξης λαμπρό, για την κυβέρνηση Τσίπρα Καμένου»

«Ιδού λοιπόν, πεδίο δόξης λαμπρό, για την κυβέρνηση Τσίπρα Καμένου»
Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κυκλάδων

Κάθε ημέρα αποδεικνύεται όλο και περισσότερο ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εμπαίζει τους συνταξιούχους και προσπαθεί όπως κάνει συνήθως, να στήσει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι κοροϊδεύοντας την πιο ταλαιπωρημένη κοινωνική ομάδα από τις συνεχείς μειώσεις στις συντάξεις.
Αν πραγματικά ενδιαφέρεται και νοιάζεται για τους συνταξιούχους θα πρέπει άμεσα να καταργήσει το νόμο που ψήφισε για τις μειώσεις από 1/1/2019 και να ψηφίσει την τροπολογία που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.
Πολλά στελέχη της Κυβέρνησης εξακολουθούν να διαδίδουν και να αφήνουν ανοικτό το θέμα της περικοπής των συντάξεων. Ιδού λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρό γι΄ αυτούς, αν το εννοούν!!! Την ευκαιρία τους τη δίνει η Νέα Δημοκρατία!!!
Το ψέμα και ο εμπαιγμός πρέπει να τελειώνει!!! Αν μετάνιωσαν για τις περικοπές που ψήφισαν, ας τις πάρουν πίσω!!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.