ΤΟΠΙΚΑ

Ηχηρή απάντηση με Βιγλιάρη,θα είναι υποψήφιος με τον Κουκά

Ηχηρή απάντηση με Βιγλιάρη,θα είναι υποψήφιος με τον  Κουκά

Αίσθηση δημιουργεί στη Μύκονο μετά την αποστασία και την παραίτηση των δημοτικών συμβούλων η άμεση ανακοίνωση από την πλευρά του Φρατζέσκου Βιγλιάρη ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη του δημάρχου  Κωνσταντίνου Κουκά.

 

Ο Βιγλιάρης ανακοίνωσε και επισήμως την πρόθεσή του να συμπορευτεί με την Πρωτοβουλία Δράσης στις επερχόμενες Εκλογές και ανέφερε: “επί 40 χρόνια το πρώτο θέμα των προεκλογικών αγώνων όλων των Δημάρχων ήταν το κλειστο γυμναστήριο , σήμερα γίνεται πράξη  με Δήμαρχο τον κ. Κουκά και τον συνδυασμό του και όλους τους Δ.Σ. που έχουμε προσυπογράψει γι’ αυτό”

Η δήλωση στήριξης του Βιγλιάρη στον Κουκά έρχεται λίγες μέρες μετά το παρασκήνιο που οργιάζει στο νησί για τις προθέσεις των δημοτικών συμβούλων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.