ΤΟΠΙΚΑ

Ηχηρές μεταγραφές κάνει η Άνω Μερά

Ηχηρές μεταγραφές κάνει η Άνω Μερά
Με τρεις ξεχωριστές ανακοινώσεις το σωματείο της Άνω Μεράς παρουσίασε τα μεταγραφικά αποκτήματα.
«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερα ανακοινώνει την προφορική συμφωνία του με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Τάσο Κυριακο. Αναμένεται και το τυπικό της διαδικασίας ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφή. Με βαρύ βιογραφικό φτάνει στην ομάδα μας αυτός ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, έχοντας διατελέσει σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Λάρισα, ο Άρης και ο ΠΑΣ Γιάννενα . Καλωσόρισες Τάσο!!!»
«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον μεσοεπιθετικό Blendi Lleshai. Έχει θητεύσει με επιτυχία σε ομάδες όπως η Αναγέννηση Επανωμής, ο Μακεδονικός και τα τελευταία 2 χρόνια με την ομάδα της Καλλικράτειας έχει πετύχει 46 τέρματα!!Καλωσόρισες Blendi!!!»
«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Κώστα Παλιούρα. Ο νέος μας πορτιέρο έρχεται στην ομάδα μας με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Βόλου έχοντας διατελέσει στο παρελθόν σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Πανσερραϊκος , ο αστερας Βλαχιώτη και η Καλαμάτα. Καλωσήρθες Κώστα !!»
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.