ΤΟΠΙΚΑ

Iberia: Διευρυμένες συνδέσεις με Μύκονο και Σαντορίνη το καλοκαίρι του 2024

Iberia: Διευρυμένες συνδέσεις με Μύκονο και Σαντορίνη το καλοκαίρι του 2024

Διευρυμένες συνδέσεις με τα Ελληνικά νησιά προσφέρει η αεροπορική εταιρία Iberia στο θερινό πρόγραμμα που ανακοίνωσε για το 2024, το οποίο ξεκινά τον Απρίλιο και ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο.

Ο αερομεταφορέας ανακοίνωσε συνδέσεις για την περίοδο από το Μάιο έως τον Σεπτέμβριο του 2024, με την Κέρκυρα, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Παράλληλα, κατά την ίδια περίοδο θα προσφέρει πτήσεις και προς την Olbia της Σαρδηνίας.

Στις πτήσεις κοντινών  και μεσαίων αποστάσεων προσθέτει επίσης τα Τίρανα, με τρεις εβδομαδιαίες συνδέσεις από τη Μαδρίτη, ενώ διευρύνει για ολόκληρη τη διάρκεια του καλοκαιριού τις συνδέσεις με Split, Zagreb, Catania και Ponta Delgada.

Τον Αύγουστο θα πραγματοποιεί έως 15 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Ντουμπρόβνικ, ενώ τον ίδιο μήνα, στο Zagreb θα προσφέρει έως εννέα συνδέσεις την εβδομάδα και εννέα στο Split.

Περισσότερες πτήσεις έχουν προστεθεί επίσης προς Ιταλία και Πορτογαλία τον Αύγουστο, με έως 9 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Catania, και έως 3 εβδομαδιαίες προς Ponta Delgada, από τη Μαδρίτη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.