ΤΟΠΙΚΑ

«Η υπογραφή μας συμβόλαιο με τους πολίτες της Μυκόνου στον πρώτο χρόνο της νέας μας θητείας»

«Η υπογραφή μας συμβόλαιο με τους πολίτες της Μυκόνου στον πρώτο χρόνο της νέας μας θητείας»
Τις ευχαριστίες του σε όλους τους Μυκονιάτες και τον απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής εκφράζει με μήνυμα του ο Αλέκος Κουκάς

Με αφορμή την επέτειο ενός χρόνου από την ανανέωση της θητείας της δημοτικής αρχής αλλά και την  ανάληψη της αντιδημαρχίας του Δήμου της Μυκόνου στον τομέα των τεχνικών έργων ο Αλέκος Κουκάς στέλνει ενωτικό  μήνυμα προς όλους τους κατοίκους της Μυκόνου.

«Ένας χρόνος πέρασε από την ήμερα που  μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας. Ένας χρόνος δουλειάς και προσπάθειας σε δύσκολες συνθήκες για όλους μας μετά την λαίλαπα της πανδημίας.

Όλοι μαζί στη Μύκονο, με τον δήμαρχο μπροστάρη και όλους εμάς συνοδοιπόρους, υπογράψαμε την  δεύτερη θητεία μας με τον λαό της Μυκόνου και αυτό είναι συμβόλαιο, ξεκινήσαμε με όρεξη για δουλειά και λίγα λόγια και έτσι βαδίζουμε στον πρώτο χρόνο της νέας μας θητείας.

Δίπλα στους πολίτες της Μυκόνου για τα  συμφέροντα του τόπου μας.

Με την ανάθεση των καθηκόντων μου στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Μυκόνου ως αρμόδιος αντιδήμαρχος,προσπαθούμε νυχθημερόν με όλους τους συνεργάτες και υπαλλήλους του Δήμου Μυκόνου για τα έργα υποδομής στο νησί μας,για τις συνθήκες στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου που καθημερινά βρίσκονται σε εγρήγορση σε όλες τις καταστάσεις.

Δημιουργήσαμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε να βρίσκονται παντού τα συνεργεία του Δήμου Μυκόνου, στους δρόμους, στις πλατείες, στα ξεχωριστά σημεία του τόπου μας ώστε να είμαστε δίπλα στους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Με την καθοδήγηση του δημάρχου μας,των αντιδημάρχων ,την πολύτιμη συνεισφορά όλων των δημοτικών συμβούλων ακόμα και των συνεργατών μας που δεν έχουν εκλεγεί,είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή με πολύ όρεξη και αυταπάρνηση στις υπηρεσίες του τόπου μας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω με την καρδιά μου που είστε δίπλα μας όλοι οι Μυκονιάτες σε πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης σε αυτή την κοινή προσπάθεια, κανείς δεν περισσεύει  και όλοι ενωμένοι, χωρίς αντιπαλότητες, παλεύουμε για το καλό της Μυκόνου σε αυτή την δύσκολη εποχή που διανύει η ανθρωπότητα.»

Σας ευχαριστώ όλους

Αλέκος (Αλεκάρας) Κουκάς

Αντιδήμαρχος Μυκόνου

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.