ΤΟΠΙΚΑ

Η βραδιά που μίλησε ο Κουκάς και ο λαός της Μυκόνου

Η βραδιά που μίλησε ο Κουκάς και ο λαός της Μυκόνου
Με μια ανεπανάληπτη συγκέντρωση και με βόμβες εναντίον του αντιπάλου του ο δήμαρχος Κουκάς έδειξε ποιος είναι ο κυρίαρχος των εκλογών

Δεν έχει ξαναζήσει τέτοια συγκέντρωση η Μύκονος ειδικά σε επίπεδο δημοτικών εκλογών και αυτό είναι πασιφανές και από τις αντιδράσεις του κόσμου χτες βράδυ στον Πετεινάρο.

Στην καλύτερη στιγμή του τα τελευταία χρόνια στις δημόσιες εμφανίσεις του ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς έριξε στο καναβάτσο τον πολιτικό του αντίπαλο με τις απίστευτες αποκαλύψεις του σχετικά με τα έργα και τις ημέρες του παρελθόντος στην ηγεσία του Δήμου.

Για μιάμιση ώρα ο δήμαρχος ήταν ιδιαίτερα καυστικός και άφησε άναυδους τους υποστηρικτές του με τις καταγγελίες του που ήταν απόλυτες και δεν επιδέχονταν καμία αμφισβήτηση.

Το κλίμα στον Πετεινάρο ήταν εντυπωσιακό και η συγκέντρωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία των ανθρώπων της Πρωτοβουλίας Δράσης.

Δεν ήταν μόνο ο όγκος της συγκέντρωσης αλλά και ο παλμός με μια απίστευτη θετική ενέργεια από όλους δείγμα οτι τον πρώτο λόγο έχει πλέον ο δήμαρχος Κουκάς.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.