ΤΟΠΙΚΑ

Η Βίκυ Καγιά χωρίς ρετούς στη Μύκονο

Η Βίκυ Καγιά χωρίς ρετούς στη Μύκονο

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών, ωστόσο πολλοί είναι οι διάσημοι, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει ήδη τις καλοκαιρινές τους διακοπές.  Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Βίκυ Καγιά, η οποία λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για το νέο κύκλο του GNTM, αποφάσισε να κάνει μία μικρή εξόρμηση με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε ένα από τους αγαπημένους του προορισμούς, τη Μύκονο, όπου κάθε χρόνο περνούν το περισσότερο μέρος των διακοπών τους.

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα, την Κυριακή 15/5 δημοσίευσε και τις πρώτες της φωτογραφίες με μαγιό και όπως θα δεις διαθέτει άψογες αναλογίες.

Η παρουσιάστρια επέλεξε μαύρο ολόσωμο μαγιό και πόζαρε στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ ενώ απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.