ΤΟΠΙΚΑ

Η τρυφερή φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με δύο κοριτσάκια στην Τήνο

Η τρυφερή φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με δύο κοριτσάκια στην Τήνο
Στην Τήνο βρέθηκε για το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν έχασε την ευκαιρία για μια βουτιά στην παραλία Μπάλος

Ο πρωθυπουργός μίλησε με πολλούς από τους λουόμενους που ήταν εκεί και δέχτηκε με μεγάλη χαρά να φωτογραφηθεί με δύο μικρά κοριτσάκια που του ζήτησαν να έχουν μια «σέλφι» μαζί του.

Ημέρα του πατέρα σήμερα και με δεδομένο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά, δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθεί στα κοριτσάκια, που στη συνέχεια ανέβασαν τη φωτογραφία στο Instagram.

Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει το απόγευμα από την Τήνο για την Αθήνα, καθώς αύριο το πρωί θα πάει στην Αίγυπτο στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης, όπου στο Κάιρο θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Σίσι, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια όπου θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Θεόδωρο Β’.

πηγή Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.