ΤΟΠΙΚΑ

«Η τραγική επικαιρότητα επιτάσσει έκτακτη σύγκληση δημοτικού συμβουλίου»

«Η τραγική επικαιρότητα επιτάσσει έκτακτη σύγκληση δημοτικού συμβουλίου»

Με αφορμή την τραγική επικαιρότητα για το νησι μας τις τελευταίες ώρες, η παράταξη μας κατέθεσε προς τον Δήμο Μυκόνου αίτημα έκτακτης σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου με το κάτωθι περιεχόμενο :

«Κύριε Πρόεδρε,

Με δεδομένη την εξαιρετική σημασία για τον τόπο μας του μοναδικού θέματος του αναβληθέντος Δ.Σ της Παρασκευής 5/7/2024, καθώς και την τρέχουσα επικαιρότητα, ζητούμε την σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα λόγω :

  1. Της αρχικής αιτιολόγησης στο πρώτο έγγραφο αναβολής του Δ.Σ περί μη δυνατότητας προσέλευσης των εισηγητών,
  2. Της παραδοχής από τον κ. δήμαρχο κατά τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την 2/7/2024 ως λόγο αναβολής επίσης, την αδυναμία προσέλευσης των εισηγητών,
  3. Της «απαλοιφής» της παραπάνω αιτιολόγησης από την ορθή επανάληψη του εγγράφου της αναβολής,
  4. Της μεγάλης έκτασης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εθνικής εμβέλειας, με την εκδοχή σύνδεσης – συσχετισμού του τραγικού συμβάντος της μοιραίας επίθεσης του δολοφονηθέντος τοπογράφου μηχανικού Παναγιώτη Στάθη με τη σύνταξη του νέου Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου Μυκόνου και
  5. Του αναφερόμενου ισχυρισμού στα ΜΜΕ (κανάλια εθνικής εμβέλειας) με αποκαλούμενη πηγή εσάς ( Προέδρος ΔΣ) ότι ο θανών ήταν εισηγητής στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής.
  6. Της αναστάτωσης της τοπικής μας κοινωνίας και της ανάγκης άμεσης ενημέρωσης των μελών του ΔΣ και των συμπολιτών μας.

Συνεκτιμώντας τα παραπάνω, θεωρούμε επιβεβλημένη την σύγκληση του Δ.Σ το οποίο σας καλούμε να μεταδοθεί και διαδικτυακά».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.