ΤΟΠΙΚΑ

Η τούρτα έκπληξη στον δήμαρχο

Η τούρτα έκπληξη στον δήμαρχο
Με μια τούρτα με την φωτογραφία του φίλοι και συνεργάτες ευχήθηκαν στον Κωνσταντίνο Κουκά για τα γενέθλια του.

Έκπληξη περίμενε τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά καθώς φίλοι και συνεργάτες του ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά ανήμερα των γενεθλίων του με μια πολύ ωραία και καλαίσθητη τούρτα.

Ο δήμαρχος που γιόρτασε τα γενέθλια του στο δημαρχείο από το πρωί δέχονταν ευχές φίλων και συμπολιτών και τα χρόνια πολλά στο γραφείο του, ενώ δεκάδες ήταν οι ευχές και τα τηλεφωνήματα από όλη την Ελλάδα καθώς είναι γνωστό ότι έχει πολλές και καλές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα.

Ο δήμαρχος θέλησε να ευχαριστήσει φίλους και συνεργάτες για την έκπληξη που του επιφύλαξαν.

«Ευχαριστώ τους φίλους και συνεργάτες για τη σημερινή έκπληξη στα γενέθλιά μου. Η αγάπη, η ειλικρίνεια στις προθέσεις και η εκτίμηση, είναι η βάση κάθε ουσιαστικής προσπάθειας. Ευχαριστώ εσάς και όλο τον κόσμο για τις ευχές που δέχομαι. Η παρουσία σας και η στήριξή σας μου δίνει όλη τη δύναμη για την πορεία. Συνεχίζουμε !»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.