ΤΟΠΙΚΑ

« Η τεχνολογία καλείται να παίξει ένα κομβικό ρόλο για το μέλλον της ανάπτυξης και της αειφορίας της Μυκόνου»

« Η τεχνολογία καλείται να παίξει ένα κομβικό ρόλο για το μέλλον της ανάπτυξης και της αειφορίας της Μυκόνου»
Ο Σπύρος Αποστόλου μίλησε μεταξύ άλλων στο περιοδικό Downtown για το μέλλον της Μυκόνου

Στο τελευταίο τεύχος του κορυφαίου περιοδικού των Αθηνών η Μύκονος έχει την τιμητική της και γίνεται γνωστή η θέση της σε σημαντικά ζητήματα.

Το αφιέρωμα που υπογράφει ο γνωστός ανα το πανελλήνιο δημοσιογράφος Μυκονιάτης στην καταγωγή Δημήτρης Μανιάτης περιλαμβάνει την γκάμα όλων των θεμάτων που αφορούν το νησί και εκφράζουν την άποψη τους αρκετοί Μυκονιάτες που είναι και παράγοντες του τόπου.

Μια τοποθέτηση που μας προκάλεσε το ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για ένα ζωτικής σημασίας θέμα για το νησί και αφορά το μέλλον έρχεται από το ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο  Σπύρο Αποστόλου που κάνει εκτενή αναφορά και στο πολεοδομικό σχέδιο.

«Η τεχνολογία καλείται να παίξει ένα κομβικό ρόλο για το μέλλον της ανάπτυξης και της αειφορίας του νησιού. Πράγματα τα οποία πρέπει να είναι συντελεστές βαρύτητας του νέου ΕΠΣ.»

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Αποστόλου για τον στόχο του νέου πολεοδομικού σχεδίου.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.