ΤΟΠΙΚΑ

Η «σπείρα»με τους λουκουμάδες!!!

Η «σπείρα»με τους λουκουμάδες!!!
Τουλάχιστον για βραβείο Πούλιτζερ πρέπει να προταθεί το αποκλειστικό που ανακάλυψαν για τον μεροκαματιάρη που πουλάει 2,5 ευρώ τον λουκουμά.

Όχι μια αλλά τουλάχιστον τρεις φορές ισόβια πρέπει να επιβληθούν στον έρημο τον λουκουματζή στον Πάνορμο που πουλάει ο «φοροφυγάς» λουκουμάδες στην παραλία μέσα στο λιοπύρι με αντίτιμο το εξωφρενικό ποσό των  2,5 ευρώ τον έναν.
Ξεπέρασαν και τον εαυτό για να ρίξουν για ακόμη μια φορά λάσπη στη Μύκονο και τους ανθρώπους της, κυρίως μεροκαματιάρηδες που δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί.
Ανακάλυψαν φοροδιαφυγή στον λουκουματζή, τον τράβηξαν σε βίντεο με κρυφή κάμερα τηλεφώνου να λεει οτι πουλάει 2,5 ευρώ τον λουκουμά και τον έδωσαν στεγνά στην κοινή γνώμη για να κάνουν ΘΕΜΑ.

Θερμά συγχαρητήρια!!!

Η δημοσιογραφία του λουκουμά ,καθώς αυτό είναι για τον ρεπόρτερ σοβαρό θέμα να ασχοληθεί και να ενημερώσει την κοινή γνώμη για όσα συμβαίνουν στη Μύκονο.
Στο φούρνο αλήθεια ο ρεπόρτερ-ερευνητής πήγε να ρωτήσει πόσο πουλάνε τον λουκουμά;
Ο καφές που κοστίζει 40 λεπτα στην Αθήνα τον πουλάνε 5,5 ευρώ ειναι θέμα ή μήπως η Μύκονος  πουλάει να χύνουμε χολή καθημερινά;

Αυτό όντως ειναι ένα μάχιμο ρεπορτάζ, γιατί δεν μας λέει ο ερευνητής έναν φούρνο στη Μύκονο που δίνει χονδρική ενα λουκουμά 0,50 λεπτα όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ να πάμε και εμείς να πάρουμε να πουλάμε λουκουμάδες;
Όποιος τον θέλει φθηνότερο το λουκουμά  τον παίρνει απο το σπίτι ,ο «υπηρέτης» στην ξαπλώστρα πρέπει να πληρωθεί όλη μέρα μέσα στο λιοπύρι.
Ένα βραβείο Πούλιτζερ αμέσως για τον ερευνητή του λουκουμά που ανακάλυψε τεράστιο σκάνδαλο φοροδιαφυγής στη Μύκονο.
Είπαμε η Μύκονος πουλάει και όπου  σταθούν και όπου βρεθούν παλεύουν να την δυσφημήσουν κάθε στιγμή.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.