ΤΟΠΙΚΑ

Η σωστή οδηγική συμπεριφορά έχει…αξία και σώζει ζωές!

Η σωστή οδηγική συμπεριφορά έχει…αξία και σώζει ζωές!

Η σωστή οδηγική συμπεριφορά έχει…αξία και σώζει ζωές!

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μυκόνου μεταξύ της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με το Σωματείο Επιβατικών Μεταφορών Μυκόνου.
Σε αγαστό κλίμα και με απόλυτη σύμπνοια επισφραγίστηκε η καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και των Επαγγελματιών των «τράνσφερ». Κατά τη συζήτηση σημειώθηκε η αναγκαιότητα της ορθής οδηγικής συμπεριφοράς, καθώς και η τήρηση της νομιμότητας από τους οδηγούς.

Οφείλουμε λοιπόν όλοι μαζί να επιδεικνύουμε σύνεση κατά την οδήγηση για την αποφυγή ατυχημάτων και για την ομαλή κυκλοφορία στο οδικό μας δίκτυο. Τέλος, είναι υποχρέωση όλων μας να σεβόμαστε τους πεζούς και να διευκολύνουμε την κυκλοφορία τους στους δρόμους.

Δεν τρέχουμε
Δεν πίνουμε όταν πρόκειται να οδηγήσουμε
Προσέχουμε τους Πεζούς
Σεβόμαστε τους άλλους οδηγούς
«Δεν μανουριάζουμε»

Να τον ακούτε τον κύριο Μίλτο
#γιατιοκυριοσμιλτοσξερεικαλυτερα

*οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στο Σωματείο Επιβατικών Μεταφορών Μυκόνου μπορούν να απευθύνονται για οποιαδήποτε πληροφορία:
τηλ: 2289028060
email: myktransfer@yahoo.com

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.