ΤΟΠΙΚΑ

Η Seajets επεκτείνεται στο χώρο της κρουαζιέρας

Η Seajets επεκτείνεται στο χώρο της κρουαζιέρας

Η Seajets, του Μάριου Ηλιόπουλου, σύμφωνα με ναυτιλιακούς παράγοντες της Ακτής Μιαούλη και της διεθνούς κρουαζιέρας, προετοιμάζεται για να επεκταθεί δυναμικά στον τομέα της κρουαζιέρας.

Επισημαίνεται ότι η εταιρεία του Μάριου Ηλιόπουλου είχε αγοράσει συνολικά 10 κρουαζιερόπλοια, από τα οποία πούλησε τα 6 με σημαντικό κέρδος, όμως εξακολουθεί να διαθέτει 4 κρουαζιερόπλοια που σύντομα, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες θα εκκινήσουν για 3ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες.

Η μεγαλύτερη εταιρεία ταχύπλοων επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων κατά τη διάρκεια της πανδημίας είχε αγοράσει σε ελκυστικές τιμές ορισμένα παροπλισμένα κρουαζιερόπλοια από παραδοσιακές εταιρείες που είχαν προβλήματα με τις επιπτώσεις του Covid-19.

Η εταιρεία του Μάριου Ηλιόπουλου, διαθέτει τα εξής κρουαζιερόπλοια: Το πρώην Veendam (τώρα Aegean Majesty), το P&O Oceana (τώρα Queen of Oceans), το Costa Magica (τώρα Mykonos Magic) και το Majesty of the Seas (τώρα Majesty of Oceans).

Η εταιρεία σχεδιάζει την δημιουργία και στελέχωση του τμήματος κρουαζιέρας.

Δεν είναι σαφές ποια πλοία θα χρησιμοποιηθούν άμεσα ή πότε θα ξεκινήσουν όλα τα πλοία . Όμως οι πληροφορίες ότι η εταιρεία αναζητά εξειδικευμένους υπαλλήλους για τη κρουαζιέρα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι αποφασισμένος να αρχίσει το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις κρουαζιέρας, ενώ δεν αποκλείεται να συνεργαστεί με υπάρχουσες εταιρείες.

Πηγή: mononews.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.