ΤΟΠΙΚΑ

Η Sbox ήρθε για να μείνει στη Μύκονο

Η Sbox ήρθε για να μείνει στη Μύκονο
Θερμές ευχαριστίες από την Sbox για την επιτυχημένη πρώτη εταιρεία Θυρίδων Θησαυροφυλακίου στην Ελλάδα.
Η Sbox,  που λειτουργεί στην Αργύραινα της Μυκόνου, θέλει να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους τους επιχειρηματίες της Μυκόνου και των γύρω νησιών για την αναγνώριση και τη στήριξη που έχει λάβει από αυτούς.
Η υπηρεσία μας έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα πολύτιμη για τους επιχειρηματίες στη Μύκονο, καθώς παρέχει μια απόλυτα ασφαλή και αξιόπιστη λύση για την αποθήκευση των πολύτιμων αντικειμένων τους. Τα μέτρα φύλαξης  εξασφαλίζουν την απόλυτη προστασία των αντικειμένων που μας εμπιστεύονται.
Η Sbox είναι περήφανη που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών και έχει γίνει η πρώτη επιλογή για την αποθήκευση των πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων τους. Οι επιχειρηματίες έχουν αντιληφθεί την αξία της υπηρεσίας μας και έχουν εμπιστευθεί σταθερά τα αντικείμενα τους σε εμάς.
Επιπλέον, προσφέρουμε εκπτώσεις και διευκολύνσεις για μακροχρόνιες μισθώσεις σε επιχειρηματίες που επιθυμούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Αυτός ο τρόπος προσφοράς, σε συνδυασμό με την ανώτερη ασφάλεια που παρέχουμε, δημιουργεί ένα πλήρες πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιχειρηματιών.
Επιπλέον, θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι η υπηρεσία μας λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, για να παρέχουμε συνεχή προστασία και πρόσβαση στον πολύτιμο φορτίο των επιχειρηματιών. Οι πελάτες μας μπορούν να έχουν πρόσβαση στις αποθηκευτικές τους θυρίδες οποτεδήποτε το επιθυμούν, προσφέροντάς τους την ευελιξία που χρειάζονται για τη διαχείριση των επιχειρηματικών τους υποθέσεων.
Η επιτυχία της πρώτης εταιρίας Θυρίδων Θησαυροφυλακίου στη Μύκονο μας παρακινεί να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να αναπτύσσουμε τη γκάμα των προσφερόμενων λύσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.safebox.gr ή επικοινωνήστε στο +30 228 902 5739 (8.00 – 20.00 καθημερινά)+30 697 099 4903
ή μέσω email στη διεύθυνση info@safebox.gr.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.