ΤΟΠΙΚΑ

«Η Ψύλενα είναι η δύναμη μας σε κάθε μας απόφαση»

«Η Ψύλενα είναι η δύναμη μας σε κάθε μας απόφαση»
Λόγια από ψυχής από τον δήμαρχο Κ.Κουκά για την Μαρία Κουσαθανά-Ψύλενα που θα είναι και πάλι υποψήφια με τον συνδυασμό του.

Λόγια ψυχής, λόγια από καρδιάς από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά για την Μαρία Κουσαθανά-Ψύλενα στην παρουσίαση της για την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό Πρωτοβουλία Δράσης.

«Θα μπορούσα να γράψω πολλά παρουσιάζοντας την αγαπημένη σε όλους Μαρία Κουσαθανά. Αλλά η Μαρία η Ψύλενα είναι μία και σηκώνει το βάρος και την τιμή μιας μεγάλης οικογένειας, στο ύφος, το μπρίο και την ικανότητα.

Η ευθύτητά της ξεχωριστή, ενσαρκώνει κάθε στοιχείο του μυκονιάτικου ψυχισμού. Συμπαραστάτης αθόρυβος, παρούσα σε κάθε κοινωνική ανάγκη. Αυστηρή στην αυτοκριτική μας. Μαρία σε χρειαστήκαμε, σε χρειαζόμαστε και θα σε ξανά χρειαστούμε. Είσαι δύναμη σε κάθε μας απόφαση!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.