ΤΟΠΙΚΑ

Η πιο σέξι ποδηλάτισσα του κόσμου κάνει βόλτες στη Μύκονο

Η πιο σέξι ποδηλάτισσα του κόσμου κάνει βόλτες στη Μύκονο

Η πληθωρική Σλοβάκα και πρόσωπο της καμπάνιας του πρώτου αρώματος του σχεδιαστή Philip Plein έχει επιλέξει και απολαμβάνει τις διακοπές της στο βραβευμένο ως το καλύτερο boutique hotel της Ευρώπης.

«Εγκεφαλικά» με τις αναρτήσεις της από την Μύκονο μοιράζει στους 2,2 εκατομμύρια ακόλουθους της, η σέξι ποδηλάτισσα και influencer Λουσία Γιαβορτσέκοβα που το 2018 ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την αθλητική ενεργό δράση.

Το διάσημο μοντέλο είχε να επισκεφτεί το Αιγαιοπελαγίτικο νησί δυο χρόνια, γι αυτό και από το Σάββατο που εθεάθη να περπατά στα διάσημα σοκάκια της Χώρας και να διασκεδάζει στο beach bar Scorpios, δεν σταματά να ανεβάζει την μια φωτογραφία μετά την άλλη.

Λουτσια

 

Η πληθωρική Σλοβάκα και πρόσωπο της καμπάνιας του πρώτου αρώματος του σχεδιαστή Philip Pleinέχει επιλέξει και απολαμβάνει τις διακοπές της στο βραβευμένο ως το καλύτερο boutique hotel της Ευρώπης για το 2018 “Kivotos” στην παραλία του Ορνού.
Λουτσια1
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.