ΤΟΠΙΚΑ

Η ωραιότερη της οικογένειας Καρντάσιαν απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο!

Η ωραιότερη της οικογένειας Καρντάσιαν απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο!

Tο περίφημο «νησί των ανέμων», η Μύκονος, παραμένει και φέτος πόλος έλξης και Νο1 προορισμός διακοπών όχι μόνο για τους εγχώριους σελέμπριτι, αλλά κυρίως για τους ξένους σταρ. Ιδαίτερα, δε, πανέμορφα κορίτσια από τον χώρο του μόντελινγκ, επιλέγουν για τις βουτιές τους το διάσημο νησί των Κυκλάδων.

Έτσι, μετά την Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, που συνεχίζει τις διακοπές της στο νησί, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» στη Μύκονο και την καλλονή Κένταλ Τζένερ.Το σούπερ μόντελ, που χώρισε τον περασμένο Μάιο από τον σταρ του ΝΒΑ, Μπεν Σίμονς, μόνο και μόνο για να… πέσει -σύμφωνα με φήμες- στην αγκαλιά ενός άλλου ΝΒΑερ, του Κάιλ Κούζμα των Λέικερς, απολαμβάνει με την… πολυπληθή παρέα της τον ήλιο και την θάλασσα της Μυκόνου.

Πριν από δύο χρόνια, και πάλι με σκάφος, η μελαχρινή καλλονή είχε επιλέξει και πάλι τη Μύκονο, μαζί με την εξίοσυ διάσημη συνάδελφό της, Μπέλα Χαντίντ.

protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.