ΤΟΠΙΚΑ

Η ομαδάρα του μπασκετ του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ προχωράει ακάθεκτη

Η ομαδάρα του μπασκετ του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ προχωράει ακάθεκτη

Τις έξι νίκες έφτασε η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου στον πρώτο όμιλο της Β’ Εθνικής μετά την επικράτηση με 75-59 επί του Αίολου Αγυιάς στο κλειστό της Άνω Μεράς.
Οι παίκτες του Γιάννη Τζήμα μπήκαν από την αρχή δυνατά και με αιχμή του δόρατος τους Σταμάτη και Καράμπουλα προηγήθηκαν στην πρώτη περίοδο με 23-10. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Πατρινοί ανέκαμψαν μείωσαν τη διαφορά με σταθερό ρυθμό και πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με -3 (35-32).
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΑΟΜ πάτησε και πάλι γκάζι φτάνοντας τη διαφορά και πάλι σ διψήφιο νούμερο (56-46) για να μειωθεί ελαφρώς στο 30′ (58-51).
Στην τελευταία περίοδο ο Α.Ο. Μυκόνου έπαιξε όπως στην αρχή δηλαδή έκανε επίδειξη ισχύος και δέχτηκε μόλις οκτώ πόντους. Έτσι έφτασε χωρίς άγχος στο τελικό 75-59 μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού από τους φίλους του που κατέκλυσαν για άλλη μια φορά το κλειστό της Άνω Μεράς.

Διαιτητές : Αντωνιάδης-Χρηστίδης Π.-Χριστοδουλάκης

Δεκάλεπτα : 23-10 35-32, 58-51 75-59.

AΟ Μυκόνου (Τζήμας): Σταμάτης 23 (2), Σαχάς, Καραμανλής, Μάρτζος 2, Καράμπουλας 11, Σπυρόπουλος 13 (1), Κονσούλας, Καμπούρης 4, Τσάμης 7 (1), Κατσαρέας, Σπυριδωνίδης 7 (1), Ονάσογλου 8.

Αίολος Αγυιάς (Παπαδημητρίου): Χατζόπουλος 11, Πλώτας 22 (3), Βαλαής, Γιαννικόπουλος 7, Νιφόρας 8, Θανόπουλος 4, Παπαφωτίου 7 (1), Γκάτζιος, Κέκερης, Μπαλής, Χριστόπουλος, Γοργότσης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.