ΤΟΠΙΚΑ

Η Όλγα Πολίτη, υποψ. Βουλευτής Κυκλάδων στη Νάξο, στην εκδήλωση: «Νησιωτική Πολιτική με πράξεις και έργα – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ»

Η Όλγα Πολίτη, υποψ. Βουλευτής Κυκλάδων στη Νάξο, στην εκδήλωση: «Νησιωτική Πολιτική με πράξεις και έργα – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ»

Η υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ,  Όλγα Πολίτη, παρευρέθηκε στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Νάξου, στο Δημαρχείο του Νησιού.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» είχε θέμα: «Νησιωτική Πολιτική με πράξεις και έργα – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ».

Η κα Όλγα Πολίτη έτυχε θερμής υποδοχής από τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κατρίνη, μέλη του κόμματος και τοπικούς φορείς. Ο κος Κατρίνης ήταν ο κεντρικός ομιλητής, ενώ τοποθετήθηκαν και οι υποψήφιοι Βουλευτές των Κυκλάδων.

«Το ΠΑΣΟΚ ανοίγει τη συζήτηση για τη διαμόρφωση μιας πραγματικής και ουσιαστικής νησιωτικής πολιτικής, που θα δίνει λύσεις στα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες των νησιών μας» σημειώνει η Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στη Νάξο.

katrinis_pasok_ekdilosi.jpg
olga-politi-naxos.jpg
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.